Gemarineerd Filetlapje met Kartoffelpuffer

Gemarineerd Filetlapje met Kartoffelpuffer

Gemarineerd Filetlapje met Kartoffelpuffer
Vandaag zou het maar liefst 30 graden worden en er werd volgens allerlei weervoorspellers code oranje afgegeven. Heet was het sowieso en enorm benauwd. We hebben vandaag dan ook niet zoveel gedaan. Even naar Kerkrade en daarna langs de Hit om wat voor de lunch en het avondeten te kopen. Van al het onweer en hagelstenen, wat slechts op hooguit 10 kilometer van ons was, hebben we weinig gemerkt. Alleen heel veel lichtflitsen en wolkenpartijen die met de minuut veranderden. In ieder geval die dag hebben we een gemarineerd varkensfiletlapje gegeten met kartoffelpuffer (die moesten op) en doperwtjes met worteltjes a la Parisiene. Prima op zo’n warme, drukkende avond.

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top