Della Mamma – Vaals

Della Mamma – Vaals

Della Mamma - Vaals tris de lasagne
Toen we de Happy Wok op vaderdag haalden, liepen we hier al langs en zagen we dat het terrasje buiten lekker vol zat. Hier wilden we ook wel eten en vandaag kwam het er van. Op het terrasje, waar een tv stond want hey er is ergens een EK aan de gang, hebben we dan ook heerlijk gegeten.

Zelf koos ik voor een lasagne, alleen welke lasagne? Om de keuze makkelijker te maken kon je ook een tris de lasagne eten, drie verschillende lasagnes. Cannelloni di carne (deegrolletjes met gehakt), lasagna prosciutto e fungi (lasagne met ham en champignons) en lasagna 4 oormaggi (lasagne met vier soorten kaas).

Della Mamma - Vaals quattro stagione
Michel nam de pizza quattro stagione, neemt hij wel vaker. Deze pizza quattro stagione was belegd met ham, salami, champignons en paprika.

Della Mamma - Vaals tiramisu cacao
Het toetje was eigenlijk makkelijk tot dat de jongen die ons bediende vertelde dat je kon kiezen tussen de chocolade tiramisu of de karamel tiramisu. De oplossing was simpel. We namen ieder een andere smaak en halverwege wisselden we van tiramisu.

Della Mamma - Vaals tiramisu caramel
We hebben bij Della Mamma heerlijk Italiaans gegeten. Niets op aan te merken, maar stiekem vind ik dat ik mijzelf best een schouderklopje mag geven. Ik kan ook wel lekkere lasagne maken inmiddels.

Della Mamma
Maastrichterlaan 97
6291 EM Vaals

0
(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top