IJsjes bij de Wingerberghoeve Vijlen

IJsjes bij de Wingerberghoeve Vijlen

IJsjes bij de Wingerberghoeve
Vandaag hebben we een rondje gewandeld bij ‘t Hijgend Hert. Daar kwamen we een pad tegen met allerlei religieuze monumentjes. De monumentjes heten staties en de 14 staties samen een kruisweg of via dolorosa. Dit kom je dan weer tegen in Zuid Limburg.

Op de terugweg kwamen we langs de fruit- en ijskraam van de Wingbergerhoeve. Hier waren we al vaker langs gereden alleen ook nog nooit gestopt. Tot vandaag. Beide nemen we een reuze-ijsje. Ik had de smaken meloen, sinas en pistache. Michel de smaken praline, chocolade en mokka.

Wingerberghoeve
Camerig 22
6294 NB Vijlen

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top