Boscafé ’t Hijgend Hert – Vijlen

Boscafé ’t Hijgend Hert – Vijlen

Boscafé 't Hijgend Hert - Vijlen
Vandaag hadden we besloten om eens bij ’t Hijgend Hert te gaan lunchen, maar eerst wandelen. Het boscafé was al aangeraden in allerlei foldertjes, maar nog nooit waren we er geweest. Vanaf de parkeerplaats kan je allerlei routes volgen. Volg de paaltjes… Alleen het zag er zo modderig uit. We kozen dus maar voor de paaltjes met een driehoek en twee rondjes. Geen idee hoe ver het was, maar we konden zo weer omdraaien. We liepen dus op een mountainbike-route, alleen geen mountainbiker gezien hoor, wel veel blubber. Met Google maps zijn we op een gegeven moment weer terug gelopen naar t Hijgend Hert en al hijgend en puffend konden we gaan lunchen op deze bijzondere plek.

We kozen beide voor de “Mac Hert” een dubbele hamburger op een vers broodje met shaslicksaus. Het was overigens geen hamburger van hertenvlees, maar gewoon van rundvlees. Het was ook hier weer erg lekker.

Boscafé ’t Hijgend Hert
Harles 23
6294 NG Vijlen

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top