Lunchroom De Molen – Lanaken

Lunchroom De Molen – Lanaken

Lunchroom De Molen - Lanaken tosti bolognese
Is het een vast adresje? Lijkt er wel op, in ieder geval herkende de eigenaar ons nog en dat terwijl we er meer dan twee jaar er niet geweest waren. Leuk toch! Sowieso wilde ik in Lanaken langs de boekhandel, ik wilde graag het nieuwste kookboek van Sven Ornelis hebben en en passant nam ik ook het gehaktballenboek van Wim Balieu mee. Eigenlijk dachten we dat deze lunchroom dicht zat, maar het was dus open.

Bij Lunchroom de Molen hebben we dus geluncht. Allebei kozen we voor de tosti bolognese, iets wat je eigenlijk alleen in België kan eten en het is zo lekker. Het is gewoon een tosti ham-kaas met bolognesesaus. Deze bolognesesaus was zelfs met verse groente gemaakt. Heerlijk dus!

Lunchroom de Molen
Stationsstraat 46
3620 Lanaken (België)

0
(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top