De Zwarte Madonna – Vaals

De Zwarte Madonna – Vaals

De Zwarte Madonna - Vaals tomatencrèmesoep
Langs de Zwarte Madonna waren we al zo vaak gereden tijdens voorgaande vakantie, het werd dus wel eens tijd om er eens te gaan eten. Het is een restaurantje wat bij een museum vol beelden van heiligen, maar ook het restaurantje hangt vol met allerlei kerkrelikwieën. Voor een klein prijsje kon je er een driegangenkeuzemenu nemen. Dat deden we ook. Het voorgerecht en nagerecht stonden al vast, het hoofdgerecht kon je kiezen. Er werd gestart met een tomatencrèmesoep.

De Zwarte Madonna - Vaals limburgs zuurvlees
Het hoofdgerecht was voor mij Limburgs Zuurvlees, dat hoort er toch gewoon bij als je op vakantie bent in Zuid-Limburg.

De Zwarte Madonna - Vaals saté
Michel koos voor de altijd goede kipsaté.

De Zwarte Madonna - Vaals ijstaart
Het nagerecht was ijs, gewoon een stukje ijstaart met slagroom. Het restaurant is leuk, met al die kerkbankjes en overal waar je kijkt staat wel iets heiligs. De prijs om er te eten is prima. Voor een driegangenmenu betaalden we 15,95 per persoon en het was lekker, wat toch het belangrijkste is toch.

De Zwarte Madonna
Eschberg 5 -7
6291 NK Vaals
Tel: 043-3060080

(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top