Vegetarische Curry met Doperwten, Wortelen en Appel

Vegetarische Curry met Doperwten, Wortelen en Appel

Vegetarische Curry met Doperwten, Wortelen en Appel
Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 1/2 theelepel tandoorikruiden, 1 theelepel garam masala, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik doperwten met wortels, 3 tomaten, 1 blik kokosmelk, 1 appel, zout,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 1/2 theelepel tandoorikruiden en 1 theelepel garam masala tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak even mee. Voeg 1 blik doperwten met wortels (uitgelekt), 3 in blokjes gesneden tomaten en 1 blik kokosmelk toe. Laat een minuut of vijf pruttelen. Voeg 1 in blokjes gesneden appel toe. Laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met wat zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(359 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top