Nasi Keboeli

Nasi Keboeli

Nasi Keboeli
Ingrediƫnten: rijst, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 flinke ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 flinke prei, ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat het afkoelen. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 flinke gesnipperde uien, 3 fijngehakte teentjes knoflook en 2 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe, hoeveelheid naar eigen smaak. Roer even door. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak even mee. Voeg de rijst toe. Breng op smaak met ketjap manis. Warm het geheel al roerend goed door. Eet smakelijk!

(209 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top