Snelle Spaghetti Bolognese

Snelle Spaghetti Bolognese

Snelle Spaghetti Bolognese
Ingrediƫnten: spaghetti, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 grote bak groenten voor spaghetti/macaroni, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1 scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel nandan masala, zout,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 theelepel sambal tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg daarna een grote bak groenten toe. Roerbak een vijftal minuten mee. Voeg daarna 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1 scheutje chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer goed door. Breng op smaak met 1 theelepel nandan masala en een beetje zout. Laat nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top