Hartige Taartjes met Tomaatjes, Kaas en Spek

Hartige Taartjes met Tomaatjes, Kaas en Spek

Hartige Taartjes met Tomaatjes, Kaas en Spek
Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ontbijtspek, 3 eieren, zout, peper, uienpoeder, knoflookpoeder, bieslook, cherrytomaatjes, kaas,

Aantal taartjes: 4

Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 4 plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Snijd de ontbijtspek in stukjes. Klop 3 eieren met zout, peper, uienpoeder, knoflookpoeder en bieslook tot het goed gemengd is. Doe het bladerdeeg in vier ovenschaaltjes. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Halveer de cherrytomaatjes. Leg in elk bakje 6 gehalveerde cherrytomaatjes. Verdeel de ontbijtspek over de bakjes. Giet het eiermengsel over de tomaatjes. Leg er plakjes kaas op. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top