Barbecue

BBQ

Barbecue

barbecue worstjes
Gaan we nu wel of niet barbecueën vandaag, dat was de hele tijd de vraag. Er werd voor het midden en zuiden van het land code geel afgekondigd vanwege hevige regenval en onweersbuien. ‘s Middags leek het er op dat er best wel wat zou kunnen gaan vallen, maar even later trok het ook weer net zo hard open. We zijn toch maar gaan barbecueën. Het vuurtje werd aangestoken door Tom en Michel en niet veel later lagen de eerste worstjes al op de barbecue. Een paar verdwaalde regendruppels en wat gerommel in de verte later hebben we toch lekker kunnen barbecueën.

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top