Chinese Kapucijners

Chinese Kapucijners

Chinese Kapucijners
Vandaag kookte Britt voor ons. Heel fijn, want helaas reden de extra treinen niet op mijn traject, waardoor ik wat later was. Ze maakte kapucijners maar dan met een Chinese twist.

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel appelstroop, 1 blikje kapucijners, 1 blikje HAK bonenmix, 2 theelepels Chinese vijfkruiden, kopje gekookt water, 2 eetlepels suiker, bloem, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel appelstroop, 1 pot kapucijners (uitgelekt), 1 pot HAK bonenmix, 2 theelepels Chinese vijfkruiden en 1 kopje gekookt water met 2 eetlepels suiker er in opgelost. Warm het geheel al roerende goed door. Wanneer de saus te dun is kan je het binden met wat bloem. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(249 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top