Kipcurry met Naanbrood en Pappadums

Kip

Kipcurry met Naanbrood en Pappadums

Kipcurry met Naanbrood en Pappadums
Ingrediënten: naanbrood, pappadums, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 1/2 theelepel ketoembar, 1/2 theelepel komijnpoeder, 2 kipfilets, 5 tomaten, 400 ml kokosmelk, 1 laurierblaadje, zout, limoensap,

Aantal personen: 3

Bereid het naanbrood volgens aanwijzing op de verpakking. Pop de pappadums met wat olie in de magnetron volgens de aanwijzing. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 1/2 theelepel ketoembar en 1/2 theelepel komijnpoeder. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot het kipfilet wit is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Doe er een laurierblaadje toe en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en limoensap. Serveer met het naanbrood en pappadums. Eet smakelijk!

Is de saus te dun, voeg dan een beetje maïzena toe, roer dit goed door de saus

0
(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top