Barbecue Chicken Pizza NY-Pizza style

Barbecue Chicken Pizza NY-Pizza style

Barbecue Chicken Pizza NY-Pizza style
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 klein blikje maïs, tomatensaus, Santa Maria Kentucky Whiskey BBQ sauce, pizzadeeg, 2 tomaten, 2 bakjes gegrilde kipsticks (Jumbo), mozzarella,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 in reepjes gesneden rode paprika en 1 klein blikje maïs (uitgelekt). Meng de tomatensaus (wat bij het pizzadeeg zit) met een flinke scheut Kentucky Whiskey BBQ sauce. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Besmeer met de saus. Leg er vervolgens plakjes tomaat op. Verdeel de gegrilde kipsticks over. Verdeel er vervolgens de ui, paprika en maïs over en stukjes mozzarella over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top