Vendel in Veenendaal

Vendel in Veenendaal

Vendel in Veenendaal huisgerookte zalm
Soms weet je gewoon niet wat er weer op het boodschappenlijstje moet komen. Dan maar ergens lunchen. Klinkt decadent, maar het is natuurlijk ook gewoon lekker en gezellig om met zijn drieën ergens te lunchen. We deden dat bij Vendel. Dit restaurant zit in onze eigen wijk, op loopafstand van ons huis. We hebben er al eerder gegeten, dat was alleen elke keer weer bij een andere eigenaar. We moesten het nu weer opnieuw ontdekken eigenlijk.

Het weer was in ieder geval lekker en we hebben op het terras gegeten. Wat we niet wisten dat er een Lock me up actie was van Stichting Free a Girl en dat er ook een speciale kinderlunch werd gehouden met springkussen, pizzaoventjes en een clown. Van al die kinderen hebben we weinig gemerkt, het terras is groot genoeg. Wat namen we eigenlijk?

Zelf nam ik de huisgerookte zalm met crème van roomkaas, kappertjes en rode ui op ambachtelijk bruin brood. Zalm eet ik thuis helemaal niet, en dan zo’n broodje krijgen is echt een feestje.

Vendel in Veenendaal chicken blt
Michel nam de Chicken BLT, ambachtelijk brood met gemarineerde kippenborst, bacon en kruidensla en tomaat.

Vendel in Veenendaal salade geschroeide tonijn
Britt koos in plaats van een broodje een salade. Ze nam de Salade Geschroeide Tonijn, een salade met tonijn, zeewier en citroenmayonaise.

Alle drie hebben we heerlijk gegeten. Mooie borden qua presentatie en het was gewoon lekker (en dat is toch wel belangrijk).

Restaurant Vendel
Vendelseweg 69
3905 LC Veenendaal

0
(137 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Vendel in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top