Courgetti met Champignons en Tomaat

Courgetti met Champignons en Tomaat

Courgette met Champignons en Tomaat
Die spiraalsnijder vind ik echt een uitvinding hoor. Vandaag aten we courgetti, een spaghetti maar dan van courgettes. Gezonder in ieder geval. Ik maakte er dit vegetarische gerecht mee, want tja als je al bezig bent met groente spaghetti dan kan je toch beter helemaal vegetarisch blijven (qua gerecht dan).

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 2 courgette, 250 gram champignons, 2 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, zout,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 2 in slierten gesneden courgettes toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 blikje tomatenpuree. Breng op smaak met een scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en wat zout. Eet smakelijk!

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top