Nasi Keboeli

Nasi Keboeli

Nasi Keboeli
Ingrediënten: rijst, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat het afkoelen. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 2 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat, hoeveelheid naar eigen smaak toe. Roer even door. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak even mee. Voeg de rijst toe en warm het geheel op hoog vuur goed door. Breng eventueel op smaak met wat ketjap manis.

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top