Andijviestamp met Rauwe Ham

Andijviestamp met Rauwe Ham

Andijviestamp met Rauwe Ham
Ingrediƫnten: aardappels, melk, peper, zout, 2 teentjes knoflook, 100 gram rauwe ham, 400 gram andijvie,

Aantal personen: 2

Kook de aardappels. Wanneer de aardappels gaar zijn maak je er een aardappelpuree van door er melk, zout en peper er door te stampen.

Bak 2 fijngehakte teentjes knoflook met 100 gram in reepjes gesneden rauwe ham tot de knoflook lekker ruikt. Voeg 400 gram gesneden andijvie toe. Bak tot de andijvie is geslonken.

Stamp de aardappelpuree met de andijvie en serveer. Eet smakelijk!

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top