Turks Brood met Witte Kool en Kipfilet

Turks Brood met Witte Kool en Kipfilet

Turks Brood met Witte Kool en Kipfilet
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 350 gram witte kool, 1 potje tomatensaus (zo’n potje wat zit bij pizzadeeg), kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 350 gram gesneden witte kool toe. Bak tot de witte kool is geslonken. Roer er een potje tomatensaus door. Warm even door. Snijd het kapje van het Turkse brood. Verdeel de kip en witte kool er over. Leg hierover weer plakjes kaas. Zet het Turkse brood ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(139 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top