Worst en Appel in Deeg

Worst en Appel in Deeg

Worst en Appel in Deeg
Ingrediƫnten: 50 gram bloem, 150 ml melk, 1 ei, 2 theelepels mosterd, zout, 5 chipolataworstjes, 1 appel,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een beslag van 50 gram bloem, 150 ml melk, 1 ei, 2 theelepels mosterd en een snuf zout. Klop tot het beslag geen klontjes meer heeft. Giet het beslag in een ovenschaal. Snijd de chipolataworstjes doormidden en leg het in het beslag. Schil een appel en snijd de appel in partjes. Leg de appelpartjes ook in het beslag. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met sperzieboontjes. Eet smakelijk!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top