Taco Bonenschotel

Taco Bonenschotel

Taco Bonenschotel
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik Bonduelle bonenmix tricolore, 1 blik Bonduelle Mexico melange, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, zout, tacochips, 4 bosuien, cheddar cheese,

Aantal personen: 3

verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 blik bonenmixtricolore, 1 blik Mexico melange, 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Roer goed door, laat even koken. Breng op smaak ketjap manis en zout. Doe dit in een ovenschaal. Steek er tacochips in. Verdeel er 4 in ringen gesneden bosuitjes en cheddar cheese over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top