Berenhap Deluxe

Berenhap Deluxe

Berenhap Deluxe
Ingrediënten: 8 röstirondjes, 2 uien, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 gehaktballen, zelfgemaakte pindasaus,

Aantal personen: 2

Bak 8 röstirondjes bruin in hete boter. Bak in een andere pan 2 in ringen gesneden uien met 100 gram dobbelsteentjes tot de ui zacht is. Schuif dit iets opzij. Snijd 2 gehaktballen in schijven. Bak de schijven gehaktbal bij de ui tot de schijven bruin is. Maak een toren van röstirondjes en de schijven gehaktbal. Schep de pindasaus (zie recept hieronder) en de ui met ontbijtspek erbij. Eet smakelijk!

Pindasaus
Ingrediënten: 2 flinke eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, scheutje citroensap

Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus en een scheutje citroensap tot de pindakaas is gesmolten.

0
(138 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top