Pad Thai met noodles van Courgette

Pad Thai met noodles van Courgette

Pad Thai met noodles van Courgette
Dit recept zag ik bij OhMyFoodness. Zij had het weer van het Engelse blog White on Rice Couple. Nu ik ook zo’n spiraalsnijder heb kon ik de noodles van courgettes makkelijk maken. Grappig idee om zo eens een ander soort noodles te eten.

Ingrediënten: 2 courgettes, 1 pak kipstuckjes van de Vegetarische Slager, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 1 prei, 3 bosuitjes, 125 gram taugé, 2 eetlepels rijstazijn, 2 eetlepels vissaus, 3 eetlepels tomatenketchup, knoflookpoeder, pinda’s,

Aantal personen: 3

Maak met een spiraalsnijder noodles van 2 courgettes. Bak de courgettenoodles een paar minuten in de hete olie. Haal het uit de pan en houdt het apart. Doe wat nieuwe olie in de pan en bak de vegetarische kipstuckjes met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de kipstuckjes bruin zijn. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuitjes en 125 gram taugé toe. Bak kort mee. Maak ondertussen een saus van 2 eetlepels rijstazijn, 2 eetlepels vissaus, 3 eetlepels tomatenketchup en een beetje knoflookpoeder. Voeg dit toe aan de groenten samen met de courgettenoodles. Warm het geheel goed door. Doe er op je bord wat pinda’s bij. Eet smakelijk!

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top