Spinaziegehaktballetjes in Tomatensaus

Spinaziegehaktballetjes in Tomatensaus

Spinaziegehaktballetjes
Een van de laatste dingen uit de ZTRDG-tas: gehakt. Ik maakte er deze spinaziegehaktballetjes mee.
Ingrediƫnten: 5 deelblokjes diepvriesspinazie, 250 gram gehakt, knoflookpoeder, nootmuskaat, zout, peper, paneermeel, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 blikje tomaatblokjes, ketjap manis, 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder,

Aantal personen: 2

Ontdooi 5 deelblokjes diepvriesspinazie. Meng 250 gram gehakt met de ontdooide spinazie. Breng het gehakt op smaak met knoflookpoeder, nootmuskaat, zout en peper. Doe wat paneermeel door het gehakt. Draai van het gehakt kleine gehaktballetjes. Zet de gehaktballetjes even apart. Bak in een pannetje 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Doe de gehaktballetjes erbij en bak even kort mee. Voeg een blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met een beetje ketjap manis en 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder. Laat het geheel 20 minuten zachtjes koken. Lekker met pasta. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top