Spaghetti met Wortelspaghetti en Knapperig Ontbijtspek

Spaghetti met Wortelspaghetti en Knapperig Ontbijtspek

Spaghetti met Wortelspaghetti en Knapperig Ontbijtspek
Wat als je verse spaghetti van de Pastafabriek, ontbijtspek van Henk van Oers en regenboogwortels van Holland teelt hebt. Daar maak je een simpele pasta voor 2 van. Nou ja, simpel, ik moet nog even oefenen met de spiraalsnijder. In ieder geval leken de wortels op ook op spaghetti. Zo met deze ingrediënten maakte ik deze smaakvolle maaltijd, zo zie je maar als je goede ingrediënten hebt kan iets simpels heel lekker zijn.

Ingrediënten: 100 gram ontbijtspek, verse spaghetti, 5 regenboog-wortels, knoflookpoeder, Jonnie Boer shichimi togarashi kruiden, Kaltbach emmentaler kaas,

Aantal personen: 2

Bak 100 gram ontbijtspek knapperig. Haal het uit de pan en houdt het apart. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in het achtergebleven vet de regenboogwortelspaghetti met een beetje knoflookpoeder en 1/2 theelepel shichimi togarashi kruiden voor een minuut of vijf. Snijd de ontbijtspek in stukjes en voeg nog even toe aan de wortelspaghetti. Serveer de spaghetti met de regenboogwortelspaghetti en ontbijtspek. Rasp er boven je bord nog wat emmentaler kaas over. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top