Ciabatta Varkensfilet met Gado Gado

Ciabatta Varkensfilet met Gado Gado


Ingrediënten: scheutje ketjap manis, scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus, 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel ketoembar, 4 varkensfiletlapjes, ciabatta, 1 flinke ui, 2 theelepels sambal, 1 pot sperziebonen, 125 gram taugé, zelfgemaakte pindasaus, atjar tjampoer, gefruite uitjes,

Maak een marinade van scheutje ketjap manis, scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus, 1 theelepel sambal, 1 theelepel knoflookpoeder en 1 theelepel ketoembar. Marineer hierin 4 varkensfiletlapjes. Doe dit het liefst vier uur van te voren.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 pot sperziebonen en 125 gram taugé toe. Warm goed door. Maak ondertussen de pindasaus (zie recept verder naar beneden). Beleg de broodjes met wat pindasaus en groenten, leg de varkensfiletlapjes er op. Dan nog wat groenten en pindasaus. Doe er nog wat atjar tjampoer en gefruite uitjes over. Erbij nog sla met cherry tomaatjes, paprika en seroendeng. Eet Smakelijk!

Pindasaus
Ingrediënten: 2 flinke eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,

Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus tot de pindakaas is gesmolten.

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Ciabatta Varkensfilet met Gado Gado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top