De Geulhof – Mechelen

De Geulhof – Mechelen

De Geulhof Mechelen pizzapannenkoek
Vandaag zijn we traditiegetrouw weer naar de Amstel Gold Race gegaan. Vorig jaar hadden we een jaartje over geslagen omdat we toen een weekje vakantie op Texel hadden. Om in tradities te blijven keken we de eerste doortochten in Mechelen en dan bij De Geulhof want daar kan je gelijk lunchen. Wat stond er op tafel? Pannenkoeken en poffertjes!
Ik koos de pannenkoek pizza, een pannenkoek belegd met met ham, kaas, tomaat, ui, paprika, champignons en pizzakruiden

De Geulhof Mechelen boerenpannenkoek
Michel nam de boerenpannenkoek. Deze pannenkoek was belegd met met uien, paprika, champignons, prei, salami en kaas.

De Geulhof Mechelen poffertjes
Britt had zin in poffertjes en dat nam ze dan ook. Wat ik eigenlijk gek vond, achteraf, is dat de boerenpannenkoek salami had en de pizza pannenkoek ham. Eigenlijk zou je dat net andersom verwachten toch? In ieder geval waren de pannenkoeken en poffertjes lekker.

De Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen

0
(115 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top