‘t Hoekje – Veenendaal

‘t Hoekje – Veenendaal

't Hoekje - Veenendaal char shiu
Een rare dag vandaag. Britt had vandaag in plaats van vrijdag een stagedag. Dat betekent laat thuis voor haar. Michel had eigenlijk rond zeven uur een afspraak, die uiteindelijk niet doorging. Al met al wanneer moest wie eten. Dat kon toch wel allemaal tegelijk, maar wel zonder te koken. We hebben afgehaald bij ‘t Hoekje.

loempia babi pangang
Michel en ik namen de char shiu met nasi schotel die we samen hebben gedeeld. Britt had zin in babi pangang, maar niet in bami of nasi. Zij koos daarom voor de loempia babi pangang. Terwijl ik de borden aan het klaarzetten was, kwam Michel binnen met het eten en een paar minuten later kwam Britt aangefietst. Best een timing zo op een gekke donderdag.

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top