Broodje Filet

Broodje Filet

Broodje Filet
Lekker een makkelijk broodje vandaag. De hoeveelheden moet je zelf een beetje uitvinden, gewoon allemaal naar eigen inzicht doen.

Ingrediënten: varkensfilet, ketjap manis, tomatenketchup, knoflookpoeder, ciabatta, ui, geroosterde paprika, mozzarella, sla,

Marineer de varkensfilet in een marinade van ketjap manis, tomatenketchup en knoflook voor zeker een paar uur. Bak een ciabatta brood af in de oven. Bak 1 gesnipperde ui met rode paprika tot de ui zacht is. Haal het uit de pan en houdt het even apart. Doe wat nieuwe boter in de pan. Bak de gemarineerde varkensfiletlapjes bruin aan beide zijden. Leg op de varkensfilet een plakje mozzarella en laat dat smelten. Doe de ui en geroosterde paprika terug in de pan en laat het nog wat warm worden. Beleg de ciabatta met wat blaadjes sla, de ui en geroosterde paprika en de gebakken varkensfilet. Eet smakelijk!

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top