Bistrot Centraal – Utrecht

Bistrot Centraal – Utrecht

Bistrot Centraal - Utrecht entrecote
Vandaag ging ik met mijn ex-collega Susanne uit eten. Dat was al een tijdje de bedoeling, maar nu hadden we een goede gelegenheid. We moesten toevallig bij dezelfde bijeenkomst zijn in Amsterdam. Vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam naar het station hebben we alle restaurantjes op ons weg bekeken, maar kwamen we tot de conclusie dat als we in Utrecht waren we al weer op de helft van de terugweg waren en daar net zo goed wat konden eten. Op Utrecht Centraal zijn we eigenlijk gelijk naar Bistrot Centraal gegaan en daar zijn we gebleven. Het zag er gezellig uit en de prijzen waren redelijk.
Bistrot Centraal - Utrecht hamburger
Ik koos voor de entrecote met kruidenboter en als bijgerecht huisgemaakte chips. Susanne koos voor de hamburger met ook de huisgemaakte chips en gegrilde groenten. Je kon bij elk gerecht één bijgerecht ‘gratis’ kiezen en elk volgende bijgerecht moest je gewoon bijbetalen. Met een buzzer op tafel moesten we wachten op onze gerechten. Na zo’n 10 minuten konden we het weer bij de counter afhalen. Het eten was op zich prima, maar niet echt hoogstaand culinair, maar verwacht je dat ook van een restaurant op een station? Het belangrijkste was dat het smaakte en dat we het echt gezellig hadden. Het restaurant hielp daar wel aan mee met de bankjes en zitjes. Leuk!

Bistrot Centraal
Stationstraverse 5
3511 CA Utrecht

0
(146 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top