Vega: Spinazietaartjes met Brie en Pijnboompitten

Vega: Spinazietaartjes met Brie en Pijnboompitten

Vega: Spinazietaartjes met Brie en Pijnboompitten
Ingrediƫnten: 5 vellen bladerdeeg, 30 gram pijnboompitten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 300 gram spinazie, brie,

Aantal taartjes: 10

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat 5 vellen bladerdeeg ontdooien. Bak in een hete pan 30 gram pijnboompitten goudbruin. Haal de pijnboompitten uit de pan en houdt het apart. Doe boter in de pan. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram spinazie toe en laat de spinazie slinken. Bekleed ondertussen een cupcaketray met het bladerdeeg. Prik wat gaatjes in het bladerdeeg. Verdeel de spinazie over de cupcakevormpjes. Vervolgens de pijnboompitten. Leg er daarna plakjes brie op. Zet de cupcaketray ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top