Spitskoolovenschotel

Spitskoolovenschotel

Spitskoolovenschotel
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei, 1 theelepel sambal, 350 gram spitskool, zout, peper, aardappelpuree, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een klein beetje boter. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 1 theelepel sambal toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 350 gram gesneden spitskool toe. Bak tot de spitskool is geslonken. Breng op smaak met zout en peper. Roer vervolgens aardappelpuree er door. Schep de spitskool in een ovenschaal. Leg er plakjes kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top