Paas High Tea bij Residence Rhenen

Paas High Tea bij Residence Rhenen cocktail
Dit jaar hebben we op zo’n beetje het allerlaatste moment, vrijdagochtend, besloten om een high tea te gaan doen op 1e Paasdag. Vandaag gingen we dan ook met zijn twee naar Residence Rhenen, waar we werden ontvangen met deze cocktail met aardbeienlikeur, jus d’orange en muscadet wijn. Best lekker (en dat voor niet wijndrinkers). Verder kwam er natuurlijk nog veel meer lekkers op tafel. Twee uur lang hebben we allemaal lekkere dingen gegeten.

Paas High Tea bij Residence Rhenen amuse vitello tonnato tonijn
Vervolgens kregen we eerst een amuse op een tegeltje. Dit was vitello tonnato met tonijnmayonaise en rode biermayonaise.

Paas High Tea bij Residence Rhenen wild ragout pasteitjes
Vervolgens kwam de hartige etagère. We beginnen nu onderaan met de wild ragout pasteitjes.

Paas High Tea bij Residence Rhenen sandwiches zalm, pastrami, scharreleisalade
Het middelste bord: sandwiches zalm, sandwiches pastrami en sandwiches scharrelei-salade.

Paas High Tea bij Residence Rhenen brie coppa di parma
Boven op twee verschillende broodjes: een broodje brie met walnoot en honing en een broodje coppa di parma met zongedroogde tomaat en rucola.

Paas High Tea bij Residence Rhenen scones
Daarna het zoete gedeelte. We begonnen met de scones (die nog een beetje warm waren) met marmelade en dikke slagroom.

Paas High Tea bij Residence Rhenen brownie muffins
Daarna hebben we de huisgemaakte brownies en de muffins met chocolade genomen.

Paas High Tea bij Residence Rhenen
Om te eindigen met kleine petit fours, cupcakes en handgemaakte paaseitjes.

Twee uur lang hebben we heerlijk genoten van het lekkers wat steeds op tafel werd gebracht. Het werd gebracht in een fijn tempo en de hoeveelheid was precies genoeg. Kortom een fijn begin van de Paasdagen.

Residence Rhenen
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst (Rhenen)
Tel: 0318–542888

(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.