Roti

Roti

Roti
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1 blik dunne sperziebonen, 4 gekookte aardappelen, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), water, 1 Maggiblokje, 3 roti wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 blik sperziebonen (uitgelekt) en 4 in blokjes gesneden gekookte aardappelen toe.Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepels nandan masala, water, en 1 verkruimeld Maggiblokje toe. Roer even door. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip en sperziebonen met de wraps. Eet smakelijk!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top