Pasteitjes met Ragout van Champignons en Ham

Pasteitjes met Ragout van Champignons en Ham
Ingrediënten: 1 ui, knoflookpoeder, 100 gram plakjes ham, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 100 ml kookroom, 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder (nandan masala), zout, peper, 4 pasteigebakjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak 1 gesnipperde ui met wat knoflookpoeder en 100 gram fijngesneden plakjes ham tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Voeg 100 ml kookroom samen met 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder. Laat de saus indikken. Breng op smaak met zout en peper. Vul de pasteibakjes met de saus. Zet de pasteibakjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.