Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 runderworsten, 1 courgette, 1 rode paprika, zout, peper, 1 blikje tomatenpuree, ketjap manis, chilisaus, knoflookpoeder, 1 Turks brood, mozzarella, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 runderworsten (waar je het vel vanaf hebt gehaald). Bak tot het worstvlees bruin en rul is. Voeg 1 fijngesneden courgette en 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de groente zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Maak een sausje van 1 blikje tomatenpuree, wat ketjap manis, chilisaus en wat knoflookpoeder. Snijd de bovenkant van het Turks brood af. Verdeel de saus over het Turkse brood. Verdeel vervolgens en de groenten en worstjes over het brood. Doe als laatste plakjes mozzarella en geraspte kaas over het brood. Zet de Turkse brood pizza ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(579 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top