Rijst met Doperwten en Gehakt Curry

Rijst met Doperwten en Gehakt Curry

Rijst met Doperwten en Gehakt Curry
Het was vandaag even improviseren met wat er in huis was. Eigenlijk had ik een bloemkoolschotel met gehakt en pasta op het menu staan, maar de bloemkool was niet echt goed meer. Kortom wat anders, een blik doperwten had ik nog in de kast staan dus improviseren maar.

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel gemberpoeder, 4 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik doperwten, 3 eetlepels geraspte kokos,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt samen met 1 theelepel kurkuma en 1 theelepel gemberpoeder toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik doperwten en 3 eetlepels geraspte kokos toe. Warm het geheel ongeveer 10 minuten goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(479 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top