De Waterskihut in Hoek van Holland

De Waterskihut in Hoek van Holland

De Waterskihut in Hoek van Holland Italiaanse tomatensoep
In plaats van bekeken worden in ons strandhuisje gingen we nu zelf mensen bekijken op het strand van Hoek van Holland. Omdat het zo’n lekker weer was, was het ook druk op het strand en bij de strandpaviljoens die nu allemaal open waren. Britt, Mieneke en ik hadden wel zin in een soepje en dat hadden ze bij De Waterskihut. Heel toevallig kwam daar een tafeltje van zes vrij en konden we in het zonnetje lekker lunchen.

Veel foto’s heb ik niet gemaakt van de lunch, maar deze dus wel. Britt en ik kozen beide voor een verse Italiaanse tomatensoep met basilicumolie geserveerd in huisgemaakt brood. Het ‘geserveerd in huisgemaakt brood’ hadden we niet zo goed gelezen, we waren dan ook verbaasd dat de soepen geserveerd werden in een uitgeholde bruine bol. Grappig idee. De soep van Mieneke, zij nam de Hoekse uiensoep, kwam ook in zo’n bruine bol. Lekker, wanneer de soep op is, om het brood lekker uit te schrapen met de lepel.

De Waterskihut in Hoek van Holland
Niet op de foto de tosti ham kaas van Michel en het broodje hamburger met friet van Jan. Wel op de foto het broodje carpaccio van Tom. Een bruin triangelbroodje belegd met dungesneden ossenhaas met pijnboompitjes, uitgebakken spekjes, basilicumolie en oude kaas.

In het zonnetje hebben wij met de soepjes en broodjes heerlijk mensen (en honden) bekeken aan het strand van Hoek van Holland. Beetje oppassen dat we niet verbranden zelfs (ook al is het nog niet zo heel warm).

De Waterskihut
Zeekant 55
3151 HW Hoek van Holland

(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top