Strandclub FF-Tijd in Hoek van Holland

Strandclub FF-Tijd in Hoek van Holland

Strandclub FF-Tijd in Hoek van Holland stoofpotje
De allerlaatste avond in ons strandhuisje. De zonsondergang was na deze dag vol zonneschijn mooi. Na de zonsondergang zijn we op zoek gegaan naar een leuke strandtent die op deze zondagavond nog open was. Het werd FF-Tijd.

De dames, Britt, Mieneke en ik, waren deze keer eensgezind. Alledrie hadden we zin in een stoofpotje. Het stoofpotje FF-Tijd was stukjes rundvlees gestoofd in bruin bier en irish whisky met rode ui, wortel, knolselderij en pastinaak. Britt en ik hadden zoiets van ja, een herkenbare smaak. Het was in ieder geval super mals en het was goed van smaak.

Strandclub FF-Tijd in Hoek van Holland gebakken varkenshaas medaillons in spek gewikkeld
Michel koos deze keer voor de gebakken varkenshaas medaillons in spek gewikkeld met romige tomatensaus en gekonfijte gember

Strandclub FF-Tijd in Hoek van Holland gebakken mosselen
Tom koos de gebakken mosselen met paprika, ui, champignons, tuinkruiden en spekjes geserveerd met ravigotesaus. Niet op de foto de wienerschnitzel met champignonroomsaus van Jan. Ook hier hebben we allen heerlijk gegeten. Leuke tent en een mooie afsluiter van een mooie, leuke en zonnige vakantie!

Strandclub FF-Tijd
Zeekant 91
3151 HW Hoek van Holland

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top