Maribu Beach in Hoek van Holland

Maribu Beach in Hoek van Holland

Maribu Beach in Hoek van Holland Loempia speciaal.
Gewoon omdat het bij Maribu Beach op de eerste dag lekker heeft gesmaakt zijn we vandaag nog eens daar gaan eten. Moet kunnen toch? Deze keer waren Mieneke, Michel en ik eensgezind. We namen alledrie de loempia speciaal. Dit is een schotel met, uiteraard, een loempia en verder nog een stokje saté, een gebakken ei, ham, kroepoek, satésaus en garnering. Michel en ik namen het zonder gebakken ei, Mieneke met. Jan had wat minder trek dan ons en nam een frikandel speciaal en een kroket met mosterd. Het heeft ons weer gesmaakt.

Maribu Beach
Zeekant 89
3151 HW Hoek van Holland

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top