Lebkov & Sons in Den Haag

Lebkov & Sons in Den Haag

Leskov in Den Haag
Van Marks & Spencer had ik nog een cadeaubon en laat Hoek van Holland nu net dichtbij Den Haag liggen. Op deze winderige dag zijn Michel en ik gaan shoppen in Den Haag. Na de hele centrumring te hebben rondgereden konden we dan gaan shoppen. Ik heb weer lekkere dingen gekocht bij Marks & Spencer. In Den Haag hebben we ook geluncht.

We kozen voor Lebkov, tegenover een of ander ministerie waar net de pauze begon en iedereen het kantoor uit leek te komen. Michel en ik namen allebei de sandwich BLT, bacon, lettuce, tomato. Een sandwich dus met bacon van het Livarvarken, tomaat, sla en een beetje mayo. Erbij een huisgemaakte ijsthee.

Lebkov & Sons
Turfmarkt 236
2511 DJ Den Haag

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top