Maribu Beach in Hoek van Holland

Maribu Beach in Hoek van Holland

Maribu Beach bal gehakt schotel patat
Een weekje vakantie in een strandhuisje met Jan en Mieneke. We komen aan met flinke zon, een goed begin (zeker als je weet dat het in Hoek van Holland ‘s ochtends nog flink heeft gesneeuwd). Na een flinke strandwandeling krijg je wel trek, kijken dus of er een strandtent open is. Dat was lastiger dan we dachten. Alleen Maribu Beach was deze maandagavond open, de keuken nog maar een half uurtje werd er aan de deur verteld. Kortom snel naar binnen.

Maribu Beach is een soort eetcafé, snackbar. Je kan er van alles eten. Ikzelf, Jan en Mieneke kozen alledrie voor de ‘bal gehakt schotel’. Dit was een huisgemaakte bal gehakt met patat, garnering, gebakken ui, paprika, tomaat en chilisaus. Alleen waar we alledrie overheen hadden gelezen was de grootte van de gehaktbal, deze was namelijk 350 gram, uhm dat is dus best groot.

marabou beach saté schotel
Michel nam geen bal gehakt schotel maar koos de saté schotel. Hij kreeg drie stokjes kipsaté, patat, garnering en kroepoek. In ieder geval hebben we heerlijk gegeten aan een tafeltje met een vuurtje in het midden. Zeker eens naar binnen stappen als je in Hoek van Holland bent.

Maribu Beach
Zeekant 89
3151 HW Hoek van Holland

0
(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top