Pizza met Zuurkool, Rookworst en Spek

Pizza met Zuurkool, Rookworst en Spek

Pizza met Zuurkool, Rookworst en Spek
Dit recept zag ik in het magazine van EkoPlaza, lekker een makkelijk en simpel gerecht. Alleen in dat recept was geen crème fraîche en geen ontbijtspek. Op die manier leek me de zuurkool iets te overheersen, met de crème fraîche erbij was de verhouding precies goed. De dobbelsteentjes ontbijtspek had ik nog over en was een perfecte aanvulling.

Ingrediënten: pizzadeeg, 200 ml crème fraîche, 1 klein potje zuurkool, 1 kleine rookworst, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk het deeg met 200 ml crème fraîche. Verdeel vervolgens de zuurkool er over. Snijd 1 kleine rookworst in plakjes. Verdeel de plakjes rookworst en 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek over de pizza. Zet de bakplaat met de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(185 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top