Van der Valk Houten

Van der Valk Houten

Van der Valk Houten
Probeer op zaterdagavond maar eens een restaurant te vinden tussen Antwerpen en Veenendaal wat niet te ver van de snelweg af ligt en waar nog plek is… Dat was dus echt heel moeilijk. Nummer 1 in België was volzet, nummer 2 en nummer 3 beide Van der Valk bij Gilze hadden een wachttijd voor een tafeltje. Pas bij de derde Van der Valk hadden we een tafeltje, maar dan wel met even snel een belletje vooraf. Om half negen schoven we aan ons tafeltje… Eten, eindelijk!

Van der Valk Houten
Na een broodplankje, die natuurlijk binnen geen tijd op was, kwamen de hoofdgerechten. Ik had gekozen voor de mixed grill: ossenhaas van Black Angus, kipfilet en lamshaas geserveerd met één warme saus en twee koude sauzen.

Van der Valk Houten
Michel nam de varkenshaas saté: gemarineerde varkenshaas met zoetzure komkommer, kroepoek, satésaus en sesamsaus

Van der Valk Houten
Britt had de traditionele menukaart gevonden en koos voor de kipsaté royaal. Dit was kipsaté met zoetzure komkommer, gefruite uitjes, kroepoek, gebakken banaan, ananas en een eigen schaaltje friet. Alles werd snel geserveerd, fijn als je trek hebt. Wat wel opviel is dat het best lawaaiig was, grote ruimte, veel mensen. De oplossing met schermen en boekenkasten zoals Van der Valk Veenendaal heeft zou het daar veel gezelliger, en minder rumoerig maken. Desalniettemin hebben we er goed gegeten.

Van der Valk
Hoofdveste 25
3992 DH Houten

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top