Slagerij Detremmerie in Nokere

Slagerij Detremmerie in Nokere

Slager Detremmerie in Nokere stokbrood hesp
Vandaag beginnen de wielerkoersen weer in België. De eerste is Omloop het Nieuwsblad. Deze koers wordt gereden door de dames en door de heren (beide wel een ander parcours). Michel en Britt wilde wel weer eens richting de koers. Rond lunchtijd kwamen de dames langs in Nokere. Nadat ze door waren zijn we daar op zoek gegaan naar een bakker. Geen bakker gevonden, maar wel een slagerij die broodjes verkocht en wat voor een broodjes!

Slager Detremmerie in Nokere toonbank
We mochten kiezen uit het hele assortiment vleeswaren uit de toonbank. Michel en ik kozen beide voor grootmoeders hesp (ham). Britt voor preparé Martino (preparé is filet americain), deze preparé was licht pittig. De hesp werd gesneden en de verkoopsters gingen druk in een kamer achter de winkel aan de gang. We kregen een goudbruin gebakken halve stokbrood belegd met al het lekkers (en groentjes). Heerlijk hebben we dat even opgegeten in de auto.

Slager Detremmerie in Nokere
We waren echt verbaasd in de winkel van de slager, zo authentiek. De hammen drogen aan het plafond. Naast vlees en vleeswaren kon je er ook terecht voor wat groenten (uit een potje), koekjes etc alles wat je kan vergeten. Heel fijn in zo’n klein dorpje als Nokere.

Slager Detremmerie in Nokere

Slagerij Detremmerie
Nokeredorpstraat 19
9771 Nokere (België)

0
(143 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top