Noodles met Peultjes, Banaan en Kipfilet

Noodles met Peultjes, Banaan en Kipfilet

Noodles met Peultjes, Banaan en Kipfilet
Ingrediënten: 250 gram peultjes, noodles, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepels sesamolie, 2 bananen,

Aantal personen: 3

Kook 250 gram peultjes kort in kokend water met wat zout. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens de gekookte peultjes toe en bak 5 minuten mee. Voeg 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel sesamolie en 2 in plakjes gesneden bananen toe aan het geheel. Warm het nog even goed door. Breng op smaak met een beetje zout. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top