Warung Tresno in Utrecht

Warung Tresno in Utrecht

Warung Tresno in Utrecht
Onlangs moest ik van onze locatie naar een andere locatie op loopafstand iets wegbrengen en al lopend in de regen kwam ik langs Warung Tresno, een Surinaams/Javaans eethuis. Echt op een steenworp afstand van mijn werk. Het ziet er aan de buitenkant echt niet uit, maar goed dat ben ik bij sommige toko’s al wel gewend. Ik wilde het wel eens proberen.

Het was eerst wel even zoeken op internet naar een menukaart, maar die heb ik gevonden. De keuze werd Moksi Meti speciaal, geroosterde kip, varkensvlees en spek. Moksi Meti betekent ook gemengd vlees. Bij de Moksi Meti koos ik voor bami. Omdat ik Moksi Meti speciaal nam, kreeg ik er ook groenten bij, een mengsel van paksoi, spitskool, boontjes en wortel.

De hoeveelheid wat we kregen was veel, als één persoon dit moet op eten moet het een grote eter zijn. De smaken van de Moksi Meti waren vergelijkbaar met de cha sieuw van ‘t Hoekje, in de kip zaten botjes en daar houd ik eigenlijk niet zo van. Vergeleken met Indonesisch vond ik de smaken wat minder aanwezig. We hadden het beide wat meer uitgesprokener verwacht. Misschien de volgende keer toch wat anders proberen, de roti of pom bijvoorbeeld.

Warung Tresno
Oudenoord 422
3513 EX Utrecht

0
(1.061 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top