Pasta met Doperwten en Paprika in Tomatensaus

Pasta met Doperwten en Paprika in Tomatensaus

Pasta met Doperwten en Paprika in Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 4 tomaten, 1 pot doperwten, 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel nandan masala, water, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 pot doperwten (uitgelekt), 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel nandan masala en wat water toe. Warm het geheel ongeveer een minuut of 10. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top