Bladerdeeg gevuld met Prei, Champignons en Ragout

Bladerdeeg gevuld met Prei, Champignons en Ragout

Bladerdeeg gevuld met Prei, Champignons en Ragout
Ik had allerlei ingrediënten die echt op moesten, een 1/2 bakje champignons, 1/2 prei, een 1/2 ui. Zonde omdat zo weg te gooien. Ik maakte er vandaag deze ragouthapjes van. Duurzaam bezig.

Ingrediënten: 8 vellen bladerdeeg, 1/2 ui, 2 plakjes ham, 1/2 prei, 150 gram champignons, 1 blikje runderragout,

Aantal hapjes: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat 8 vellen bladerdeeg ontdooien. Bak 1/2 gesnipperde ui met 2 fijngehakte plakjes ham en 1/2 in ringen gesneden prei tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna een blikje runderragout toe. Roer goed door. Laat het even afkoelen. Leg 4 vellen bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bladerdeeg. Verdeel op elk vel bladerdeeg wat ragout. Leg vervolgens de andere bladerdeeg vellen over de ragout. Druk de randjes goed vast met een vork. Zet de ovenplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(324 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top