Stipplein in Veenendaal

Stipplein in Veenendaal

Stipplein in Veenendaal jopper burger 2.0
Weer zomaar ergens lunchen. Gezellig en lekker. Deze keer hebben we geluncht bij Stipplein. Een nieuw restaurant wat sinds september 2015 in Veenendaal is begonnen. Dat moesten we dus eens uitproberen. Alledrie wilden we een burger, gegrild op hun speciale “Josper grill”.

Britt en ik kozen beide voor de Josper burger 2.0. Een burger met kipfilet, krokante bacon, avocado, tangosaus en sla. De Josper grill is een houtskool gestookte triloven die dagelijks wordt opgestookt naar een temperatuur van 400 graden Celsius. Het krijgt een authentieke en herkenbare smaken.

Stipplein in Veenendaal burgermeester
Michel nam de Burgermeester, een burger van Angusbeef met sla, tomaat, uienringen, cheddar en tomatenchutney. Bij de burgers kregen we een emmertje friet wat we met zijn drieën moesten delen. Alle drie hebben we heerlijk gegeten. Fijn versafgebakte broodjes, dikke ambachtelijke friet en heerlijke burgers.

Stipplein is zeker een leuke horecagelegenheid in Veenendaal. Leuke sfeer en lekker eten, wat wil een mens nog meer?

Stipplein
Kees Stipplein 6
3901 TP Veenendaal

0
(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top